Evening yoga

Igårkväll fick jag tid att yoga. Pulsen gick upp högre än vanligt och svettig blev jag minsann. Sedan var jag på vippen att somna under avslappningen efteråt. Att pulsen gick upp mer än vanligt trodde jag att det berodde på något skit jag nog har i kroppen. Och idag, känningar i halsen och lätt huvudvärk. Fasen. Krya på mig. Jag hoppas jag blir friskare under dagen och att det bara är någon tillfälligt under morgonen.

Hoppas ni mår bra, om inte krya på er :)

I [heart] yoga.

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh, så himla skönt med yoga på kvällen, man blir liksom så harmonisk! :)



Jag har bara provat Lose it! workout 2 ggr. Jag har, precis osm du, tänkt testa det flera år men det är rätt dyrt med en hel burk med typ 400 kapslar om man inte skulle gilla det. Så jag beställde 5 paket samples så jag kunde prova på det innan jag beställer en stor burk.



Första gången jag provade dem var innan ett kvällskonditionspass och då märkte jag ingen skillnad. Men innan frukostträningen tyckte jag att de verkade uppiggande.



Fast sen vet man ju inte om det bara är psykiskt, att man liksom tror att man orkar mer bara för att man tagit två kapslar lose it eller inte haha. :P

2010-11-11 @ 09:58:42
URL: http://juliaelhag.blogg.se/
Postat av: SuperSHEro

Bor i syd/östra sverige, ingen snö här och idag är det plusgrader, soligt och behagligt!

har en rottweiler, vi brukar springa en hel del och går mycket så klart. Försöker även komma igång mer med aktivering för hjärnan på henne, men då jag är novis på det här med hund så vet jag inte alltid vad jag ska göra! Mycket research blir det!

2010-11-11 @ 10:42:38
URL: http://supershero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0